Info

Info

Käytössämme on varauskalenteri Ratsukko, jonka kautta saat varattua tunnit helposti milloin tahansa. Varataksesi paikan tunnille, jossa on tilaa, tulee sinun kirjautua Ratsukkoon.

TALLIN VAKIOASIAKAS!
Sinulle on luotu ensikirjautumistunnus ja varattu tallin puolesta viikkovakiotunnit kuluvan kauden loppuun saakka. Pyydäthän tallilta ja käytäthän saamiasi tunnuksia! Älä siis luo uutta käyttäjätunnusta ja salasanaa tai varaa vakiotuntejasi, vaan toimi tallin antamien ohjeiden mukaisesti.

Jos tulet ensimmäistä kertaa ratsastamaan tallillemme, soita meille 050 3047 577 ja varaa tunti soittamalla. Näin saamme valittua sinulle oikean ryhmän ratsastustasoosi ja -kokemukseesi nähden.

Ohjeet Ratsukon käyttöön

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa Ratsukkoon, kirjaudu ensikirjautumistunnuksilla, jotka olemme tallin puolesta luoneet sinulle. Älä luo uutta tunnusta, sillä vakiotunnit on varattu tallin puolesta ensikirjautumistunnustesi alle. Jos luot uudet tunnukset, eivät jo tehdyt tuntivarauksesi näy sinulle.

Kirjautumisen jälkeen, täydennä omat tietosi: Toiminnot-valikosta valitse Päivitä tiedot.

Tarkista kaikki lomakkeen pakolliset kentät:

  • Kohdan Yhteystiedot alla
    Nimi kenttään tulee ratsastajan nimi muodossa etunimi sukunimi. Jos et itse ratsasta, vaan teet tunnuksen lapsellesi, laitathan ratsastavan lapsen nimen Nimi-kenttään. Näin jatkossa tunteja varatessasi tallilla tiedetään, kuka on tulossa ratsastamaan.
  • Paino ja pituustiedot kysytään sen vuoksi, että tallilla osataan valita ratsastajan koon perusteella sopiva ratsu.
  • Sähköpostikenttään täytettävään osoitteeseen lähtevät kaikki varaus- ja peruutusvahvistukset sekä tallin kautta mahdolliset tuntimuutostiedot niille tunneille, joille olet varannut paikan. Käytäthän tässä kentässä sellaista osoitetta, josta sinut tavoittaa tunteihin liittyen ja johon voimme lähettää laskun sinulle sähköpostitse.
  • Kohdan Käyttäjätiedot alla
    Käyttäjätunnus kenttään voit kirjoittaa haluamasi käyttäjätunnuksen (vaihtaa sinulle tallin puolesta luodun tunnuksen) joka sinun on helppo muistaa kirjautuessasi Ratsukkoon.
    Salasana: vaihda tallin sinulle luoma ensikirjautumissalasana!

Kun olet tehnyt kaikki muutokset, paina Päivitä tiedot-nappia.


Tunnin varaaminen Ratsukon kautta

Sinulle tai perheesi ratsastajalle / ratsastajille on varattu tallin puolesta tunnin 24.6.2021 saakka. Kun olet kirjautuneena Ratsukkoon, näet kaikki varatut tunnit Omat tiedot- sivulta. Pääset varaamaan lisää tunteja Kalenteri-sivun kautta. Lisätieto-kenttään voit kirjoittaa lisätiedon, joka näkyy tallille varaamallesi tunnille.

Ennen varauksen vahvistamista, valitse ratsastuskortti, jolta varaukset veloitetaan. Sinulle on tehty tallin puolesta ratsastuskortti ja talli laskuttaa normaaliin tapaan, kuten aiemminkin, ratsastustuntisi.
Ratsastuskortilta vähenee automaattisesti tunti, kun olet sen ratsastanut. Näin pysyt ajan tasalla ratsastetuista ja jäljellä olevista laskutetuista tunneistasi.

Jos olet varaamassa normaalihintaista kalliimpaa tuntia, kuten yksityistuntia, valmennusta tai kurssia, et voi tehdä varausta ratsastuskortilla, joka oikeuttaa varaamaan vain normaalihintaisia tunteja, jollei sinulle ole erikseen luotu esimerkiksi yksityistuntikorttia. Valitse tällöin Maksu tallilla vahvistaaksesi varauksen. Voit maksaa tunnin tallille tullessasi joko käteisellä tai muulla tallin hyväksymällä tavalla, esimerkiksi liikuntaseteleillä.

Kun varaat muita kuin omia vakioviikkotuntejasi, varaathan omalle tasollesi sopivia tunteja. Jos olet epävarma, onko haluamasi tunti sinulle sopiva, ole yhteydessä ennen varaamista tallille soittamalla numeroon 050 3047 577.

Tuntien peruuttaminen

Jos et pääse jollekin sinulle varatulle tunnille, peruthan tunnin hyvissä ajoin Ratsukon kautta. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h (1 vrk) ennen tunnin alkua. Myöhemmin tehtävät peruutukset tulee tehdä aina suoraan tallille soittamalla. Kun tunti on peruutettu peruutusehtoja noudattaen, voit käyttää tuntisi vielä korvaavaan tuntiin.
Noudatathan peruutuskäytäntöä, sillä tuntien ajoissa peruuttamisesta hyödyt itsekin – vapautuneet paikat voidaan ohjata esim. korvaustuntilaisten käyttöön.

Ratsukon kautta voit varata tunnin vielä 3 tuntia ennen tunnin alkua. Sen jälkeen tehtävät varaukset soittaen tai tekstiviestillä suoraan tallille.